Sportcoaching

Mentale training in de sport

In de afgelopen 35 jaar heb ik veel ervaring opgedaan met mentale training voor topsporters. Dat had vooral als oorzaak dat ik zelf als toptrainer verbonden was aan de Nederlandse Badminton Bond, Hoofdtrainer was van diverse Ere-divisie clubs en Hoofdtrainer van het Olympisch Steunpunt Amsterdam. In 2000 heb ik mijn trainer/coach carrière afgesloten na de Olympische Spelen in Sydney.
Ik weet dus als geen ander dat met name MENTALE ASPECTEN in de topsport vaak de doorslag geven en het verschil maken tussen WINNEN of VERLIEZEN van je wedstrijden.
Om diezelfde reden heb ik in de negentiger jaren een trainingsprogramma ontwikkeld voor persoonlijke- of teamtrainingen, gebaseerd op uitstekend toepasbare technieken vanuit Reset Your Mind.

Gelukkig is er binnen de sportwereld ook steeds meer het besef dat mentale training niet alleen voor “de slappelingen” is, maar dat echte toppers zich juist onderscheiden door mentale kracht en veerkracht op de beslissende momenten. Zodat stress niet de overhand krijgt, maar jij in control blijft van al je vaardigheden. En dit is ook trainbaar, net zoals al je andere sport skills.
Persoonlijk heeft Gerrit in zijn praktijk vele sporters mentaal begeleid op weg naar topprestaties. Van amateur tot Olympische deelnemers.
Uiteraard worden hun namen beschermd vanwege privacy redenen.

* G O L F * G O L F * G O L F *
Ook in de Golfsport heeft mentale training zijn intrede gedaan. In oktober 2000 gaf ik de eerste clinic voor Golfers in Julianadorp en de deelnemers waren zeer enthousiast over de snelle bruikbaarheid en vooruitgang in het spelresultaat. Daarna volgden er meer en ook individueel heb ik amateur- en professional golfers geholpen hun spel verder te verbeteren door het toepassen van mentale technieken.

Neem voor persoonlijke coaching of het verzorgen van een clinic bij U op de club vrijblijvend contact op om de voorwaarden te bespreken.
Heb je onbeantwoorde vragen, E-mail: info@resetyourmind.nl